Meteen naar de inhoud
Home » Events » Lezing in Den Haag: Aqeedah van de Salaf door Shaykh Mohamed El Amraoui

Lezing in Den Haag: Aqeedah van de Salaf door Shaykh Mohamed El Amraoui

Shaykh Mohamed El Amraoui Madrasah Raayatun Nabiy (StION) Shaheed

Georganiseerd door ar-Risaalah, StION en alBalagh

Onze geliefde en hooggeëerde Shaykh Mohamed El Amraoui komt naar Den Haag! Wij zijn verblijd met dit goede nieuws en hopen u hier ook mee te mogen verblijden.

Op donderdag 14 mei 2015 zal hij een verdiepende lezing geven over de Aqeedah van de Salaf. Een zuivere geloofsleer is van belang voor iedere moslim. De eerste vraag in het graf zal zijn: wie is jouw God? Wat zul jij dan antwoorden? Shaykh Mohamed El Amraoui zal ingaan op wat de zuivere geloofsleer is en hoe wij kunnen komen tot de zelfde geloofsleer als die van de vrome voorgangers.

Wie is Shaykh Mohamed El Amraoui?

Shaykh El Amraoui is één van de grote geleerden uit Marokko. Hij is oprichter en directeur van het gerenommeerde Imam Malik Instituut voor Opvoeding en Onderwijs te Sidi Slimane. Hij is bekend van verschillende tv-programma’s waarin hij een altijd overweldigende indruk maakt op de kijkers.

Vertaling door Shaykh Shaheed

De vertaling naar het Nederlands zal gedaan worden door Shaykh Shaheed, oprichter en docent bij Madrasah Raayatun Nabiy (StION). Hij beschikt over een uitstekende beheersing van het Nederlands en Arabisch.

Waar?

De lezing zal plaatsvinden bij Madrasah Raayatun Nabiy, een Islamitisch instituut op 8 minuten loopafstand van station Holland Spoor.

Ingang broeders

Zuigerstraat 199, 2516 JZ Den Haag

Ingang zusters

Rijswijkseweg 518W, 2516 HT Den Haag

Wanneer?

Donderdag 14 mei; 19:00 – 21:00

Het programma zal worden afgesloten met een vraag-en antwoord sessie. (NL/AR)

Shaykh Mohamed El Amraoui   Madrasah Raayatun Nabiy (StION) Shaheed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *