﷽ 

SahihX

Klassieke Islam Cursus en Open Onderwijs

Islam Cursussen Online

Alleen voor de instroom bij lopende cursussen

Het Sahih Instituut maakt via klassikale lessen de online studie van traditionele Islam mogelijk. Dit gebeurt altijd onder de begeleiding van geautoriseerde geleerden. Er is echter een kans dat je wil deelnemen aan een klassikale cursus die al is begonnen. Deze achterstand kan worden ingehaald door de gelijknamige cursus te volgen via SahihX. Door de online cursus succesvol af te ronden, de testen goed te maken (en eventueel opdrachten die daaraan zijn verbonden), wordt de instroom bij een lopende cursus mogelijk.

ONLINE ISLAM CURSUS aanbod van sahihx

Online Islam Curussen van SahihX

SahihX maakt de klassieke studie van islamitische vakken mogelijk door middel van online cursussen (MOOCs) en nieuwe e-learning middelen. De cursussen komen direct uit het klaslokaal van het Sahih Instituut en worden verzorgd door onderwijzers die directe toestemming hebben van klassiek en geautoriseerd islamitische geleerden.

Aan het einde van de cursus kan een student aanvraag doen voor een certificaat. Het is aan de onderwijzer van de cursus om te bepalen of het certificaat wordt gegeven, zoals in klassiek islamitisch onderwijs het geval is.