Meteen naar de inhoud
Home » Sahih Bibliotheek » Nieuws » Weekend Arabisch ’14/’15 – Islamitische Universiteit Rotterdam – IUR

Weekend Arabisch ’14/’15 – Islamitische Universiteit Rotterdam – IUR

In het weekend van 6 en 7 september start de Arabische cursus aan de Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR). Zaterdag óf zondag vier uur les per dag. Via abba@iur.nl aanmelden.

Waarom Arabisch

Je zult je kunnen verdiepen in de oceaan van Arabische literatuur en het zal jou helpen de heilige Qoran beter te begrijpen. Een tweede taal leren zal jouw horizon verbreden en jouw leven verrijken. Op vakantie of op een zakenreis zul jij je beter kunnen uitdrukken. Ook zul je in staat zijn om een grote massa van de wereldbevolking te begrijpen.

Zodra jij de Arabische taal beheerst, zal er een wereld voor je opengaan. De Arabische taal wordt wereldwijd door gemiddeld 280 miljoen mensen gesproken.

Dit alles kun je bereiken door deel te nemen aan de cursus Arabisch, welke op 8 niveaus kan worden gevolgd. Aan de hand van een niveau toets wordt bepaald op welk niveau je kunt starten.

De cursus

  • Duur: per niveau 11 weken
  • Lesrooster: 1 keer per week les in het weekend (zaterdag 09.30 tot 13.30 of zondag 09.00 tot 13.00)
  • Data zaterdag: periode 1- zaterdag 6 september t/m zaterdag 22 november 2014
  • Data zondag: periode 1 – zondag 7 september t/m zondag 23 november 2014
  • Kosten: 275, – (excl. interessante kortingen per 11 weken)

Aanmelden

Informatie en inschrijven kan via de docent zelf op abba@iur.nl.

Voor meer informatie over het curriculum, het rooster en de kosten (inclusief interessante kortingen) kijk je op de informatiepagina over de Arabische Cursus op de website de van Islamitische Universiteit Rotterdam. Volg de Islamitische Universiteit via hun facebook pagina en website.

 

3 reacties op “Weekend Arabisch ’14/’15 – Islamitische Universiteit Rotterdam – IUR”

  1. Ik ben siham moslim ik heb gestudeert tit universiteit in morokko ik geef nu arabich les in basis school op een woesdag en ook in turks mosquee op een zondag en nu wil ik graag les geven door de week of zaterdag

  2. Ik ben maroknse moslime ik woon n hoogvliet ik heb gestudeert tot universitteit in morokko ni geef ik arabich les in basis school op een woensdag en ook donderdag bij turks moskee ennu wil ik graag les geven in the weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *