Meteen naar de inhoud
Home » Sahih Bibliotheek » Nieuws » Zaterdag 16/5/15 laatste les – ‘Het Leven van de Profeet Mohammed (vzmh)’

Zaterdag 16/5/15 laatste les – ‘Het Leven van de Profeet Mohammed (vzmh)’

Aanstaande zaterdag geeft Ustadh Tasneem Sadiq de laatste les uit de Nederland gesproken collegereeks ‘het leven van de Profeet Mohammed (vzmh). In de afgelopen zes maanden hebben de studenten een prachtige reis gemaakt door het leven van de zegel der Profeten, de Profeet Mohammed ﷺ. 

Shaykh Tasneem Sadiq

Het leven van de Profeet ﷺ – Nederlands gesproken

Onlosmakelijke verbonden met begrip van de Islam: Het leven van de meest geprezene, Profeet Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem (ﷺ). In dit gratis toegankelijke, wekelijkse collegereeks zul je op een meeslepende en leerzame wijze, stap voor stap door het leven van de Profeet (vzmh) reizen. Je krijgt inspiratie voor jouw dagelijkse leven en je krijgt essentiële inzichten in de context van die tijd.

Het ultieme doel van het studeren van biografie van de Profeet ﷺ)

Wat is de reden van het noteren en delen van deze dingen als je spiritueel niet groeit? Informatie kan je overal krijgen. Het doel van deze lessen is het herstellen van een levende en praktijkgerichte band met het leven van de Profeet ﷺ. Het is een levende band en geen dode band!

A) Levend omdat de Sirah jou inspiratie geeft op elk moment in jouw leven ongeacht je probleem, je afkomt en je beproeving. De Sirah heeft altijd een antwoord voor je. B) Dat je na 1400 jaar het in zo’n vorm kan gieten dat het toepasbaar is voor jou. Het doel is het herstellen van de band van de Ummah met de Profeet ﷺ.

– Shaykh Tasneem Sadiq

De Profeet ﷺ volgens de Ahl al-Sunnah voor het eerst in het Nederlands

Deze unieke en inspirerende reis door het leven van Mohammed ﷺ staat gedocumenteerd op Sahih.nl. Deze lessen leren de moslim een correcte opvatting over de Profeten, hoe wij in ze geloven en wat dit betekent voor ons dagelijkse leven.

 

Auteursprofiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *